Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kennet (ImagioUltima) Hyllning


Skrivarvän

Min poesi broder, jag minns dikten du skrev
"Annorlunda om vatten"

Mina ord ville inte fram, när jag läste klart sista raden
förstummad och imponerad...
det var som en konst målning, med färger i mängder
& jag bara satt o fundera, vad jag skulle kommentera...

Beundrar din stil, hur du förmedlar är din frihet
lika beundransvärd är du, när du släpper dina dikter från dina vingar



Peace poesi brother.




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 775 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-12-24 20:46



Bookmark and Share


  aol
Fin hyllning
2016-02-03

  Gisela Nordell
fin hyllning!
2016-02-02

  Filosofen2
Just denna stund du når mitt innersta.
Du får mina tårar att komma. Så fint blev det.


2013-10-13

    ej medlem längre
Fint skrivet..till en vän
2013-01-06

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna så fina och ödmjuka hyllning!
2012-12-29

    Max Poisé
Fin hyllning!
2012-12-29

  Janne
Så omtänksamt
och fint skrivit till din
vän!
2012-12-29

  Julio VIP
nice
2012-12-25

    ej medlem längre
Peace Mathias!

starkt att läsa
rörandefint

mitt öga når ditt

Tack! :)
2012-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet till en vän...
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R