Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 h dröm

En morgon
vaknade jag
medveten

En dag
levde jag
sann

En kväll
somnade jag
tillfreds

En natt
drömde jag
om framtid

tillsammans




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-24 22:56



Bookmark and Share


  aol
så vackert, god jul vännen,
2012-12-25

    ej medlem längre
ett hjärta av snö
tänk så skört
2012-12-24

    ej medlem längre
fin.. God Jul!*
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten