Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
vi åker till USA......


Världen: 2012 års SJUKASTE INKÖPSRUSH !

Ganska nyligen inträffade en ny VIDRIG SKOLMASSAKER i en liten stad i CONNECTICUT, USA ! 20 skolbarn och lärare SLAKTADES med automatvapen av en störd f d elev . Hans MAMMA var lärare där och blev en av offren och han tog också sitt eget liv .
USA:s president , Barack O´Bama, tog strax till orda och sade att han måste titta på USA:s väldigt liberala vapenlagar . Naturligtvis protesterade USA:s´vapenlobby (Vapenproducenterna och olika skytteföreningar) högljutt !
Och HUR reagerade USA:s befolkning ? Jo, i bl a Connecticut ( och flera andra stater) rusade folk till vapenaffärerna och det köptes automatvapen i en omfattning som man inte sett på mannaminne ! Sjukt ,eller ?
O´Bamas senaste inlägg i denna debatt är, att han vill ha uniformerad polis i skolorna nu ! Det lär väl fortsätta att vara relativt enkelt att köpa automatvapen i USA även i fortsättningen ........

-------
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-25 00:24Bookmark and Share


  Mats Henricson
Precis, som du säger, Genni, snart ska väl barnen SJÄLVA beväpnas av sina egna föräldrar, det vore ju det ULTIMATA ! "A gun for each kid !" "Let´s shoot them before they shoot you !" "Guns are the solutions of everything !" "Without a gun I´m naked !" (Citaten kunde komma ur USA:s folkdjup..)
2012-12-25

  genni VIP
Den här texten är intressant! Jag har själv funderat på det här! När jag bodde i New York för 20 år sedan så undrade jag över deras vapenlagar. I usa finns vapen överallt, i min vardag där så såg jag ett flertal gånger människor bära pistoler osv och utan att överdriva så hördes skjutningar dygnet runt....USA är farligt, en värdspolis som inte ens kan få sitt egna land att fungera...Jag har bott på Park Avenue, i Bronx och i Brooklyn....Jag har sett lyx och förfall och självklart så finns mycket positivt i NY, men som sagt, även negativt...
2012-12-25

  aol
det stora vansinnet med vapen escalerar bara mer och mer, i u.s.a.
2012-12-25

  poetryGirl
Folk är helt enkelt förblindade, har inget annat svar
2012-12-25

    ej medlem längre
Problem-reaction-solution?
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska