Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden III

´
Att åter hitta hem.

Den är aldrig given. Vägen hem. Det är som om det ständigt krävs mod. Att släppa taget och komma hem. Förbi smärtan, litenheten.

Din längtan, blev den också min? Försöker förstå skillnaden.

Detta tillstånd. Som om världen är för trång. Mina rörelser som begränsas. Men jag härdar ut. Det varar inte. Vinden, ser hur den virvlar upp den fallna snön från marken, river ned den från taken. Jag andas, tar djupa andetag. Det virvlar upp, river ned. Det varar inte.






Prosa av AnnaMariaS
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 14:33



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"Som om världen är för trång", det är som längtan hem vill göra världen större, mer nyansrikt och smälta den snö som ligger blöt och kall längs vägen. Hem, ett hus är inget hem det finns kanske i själva vandringen en bekant trygghet en hemtam känsla. Texten väcker tankar och den är vacker och nära, att läsa denna snöiga dag.
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMariaS
AnnaMariaS