Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Acroyoga, Charlie Chaplin & vänskap.


En vän


I ett ögonblick
Där leenden möter lekfullhet
Och händer möter händer
Flyger vi
I ett ögonblick
Faller vi

Som höstvikna löv

Jag hjular tygndlöst bland stjärnor
Släpp inte taget
I ett ögonblick
Förlorar jag tilliten

Vi blundar
Total tillit
I ett ögonblick
Jag har dig
Händer mot händer

Vi dansar
Fötter mot höfter
Skrattet kittlas i bröstkorgen
Jag andas ut
Händer mot händer

Stanna kvar

Jag blundar
I ett ögonblick
Din hand över mitt hjärta

Vi flyger

Ärlighet
Sårbarhet
Trygghet

I ett ögonblick
Samhörighet

I ett ögonblick
En vänskap i lekfullhet




Fri vers (Fri form) av annso.fie
Läst 685 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-09 06:02



Bookmark and Share


  Zandor
härligt och medryckande...
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie