Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Sverige!!

Sverige älskade fosterland
snart finns du inte kvar..
förändringens tid är kommen
jag längtar till gamla dar..
jag tänker på fina minnen
då allting var frid och fröjd
såklart att det fanns saker
som gjorde man ej var nöjd,
men nu är det alltför mycket
som ändrats, har spårat ut!!
men jag lovar dig lilla Sverige
står upp för dig, utan slut!!








mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-26 10:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bokmärke menade jag:-)...
2012-12-28

  Bibbi VIP
Applåd och kommentar!
2012-12-28

  BillyTheKid
Så sant så sant...
2012-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Visst längtar man till gamla tider, men också till en ljusare framtid...fint...
2012-12-27

  Lars Hedlin
kram o dito!
2012-12-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP