Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tramstankar




Tänk om jag vore min dotter


Med min livserfarenhet skulle jag kunna
ge mig de mest fantastiska råd
om vad jag borde göra och vad jag borde undvika


Så klok jag skulle kunna bli
men ack så tråkigt mitt liv skulle te sig.....


Min mor var klok på andra sätt
hon var en duktig husmor,
vilket var viktigt på den tiden,
hon lärde mig sy, sticka, koka potatis
och stryka mina underbyxor


Någongång glömde jag hur man strök sina underbyxor
De stora sköna mjuka underbyxorna försvann
någonstans på vägen

In i mitt liv  kom små söta trosor icka lämplig att stryka
men då hade jag nog lämnat föräldrarhemmet
och jag började göra mina egna erfarenheter
de som fört mig hit idag
Ett liv iförd små söta trosor
som följt mitt liv fyllt av erfarenheter
både iklädd och avklädd dessa små söta trosor




Fri vers av Nic
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-02-17 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic