Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://stockholm.etc.se/intervju/fredrik-reinfeldt-och-anders-borg-ar-vara-svenska-mobbare


Den vidrige Reinfeldt och hans äcklige minister Borg




Den vidrige Reinfeldt och hans äcklige minister Borg
Efter valet 2014 så hoppas jag att de har svår sorg


Deras avskyvärda cyniska uppsyn föder det svartaste hat
Många är vi som vill se dom krossade och deras huvuden på fat


Orättvisorna ökar, klassklyftorna växer, deras dumdryga leenden
Men kärlekens och solidaritetens kraft för oss snart in i nya skeenden.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-27 04:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja vi får hoppas att svenska folket har vaknat upp lite mer nu innan nästa val!!! Hoppas verkligen det vänder år 2014.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP