Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söker något


Labyrint

ett uttryck hittar inte fram

det finns där men ekar tomt

letar efter sången i mitt hjärta

med mina toner i ur

sorlet från världen.

 

känslan av labyrint i

evighet gör mig trött

det är mörkt och jag vill

måla ljuset som om

det aldrig funnits

 

rundtur på flygande mattan

i universums vindlande gränd

kanske finns den inre kärnans

stjärnstoff som är jag där

att sedan fästas på papper

 

© Harriet Gullin

 




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-27 09:55



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Men orden ekar inte tomma, jag lovar.
"Måla ljuset som om det aldrig funnits" och
"inre kärnans stjärnstoff som är jag"
sökandet efter...
Har kvar kommentarer från skrivarsidan

/Bengt
2017-06-06

  Lars Hedlin
Mycket bra
2012-12-27

  Maiah VIP
känslan av att tappa sin egen ton händer nog oss alla då och då. gillar denna fina text vävd med både personliga tankar känslor och fantasi
2012-12-27

    ej medlem längre
Ack, så mänskligt.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP