Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåran fäster

glaskroppen som en vidöppen kran

sköljer blanka banor i hudens ensamhet

mjukgör sin väg tillfälligt

i glädjens ögonblick fåran fäster

omringar lekfullt sin egen vändning

bildar flyktigt bevis av ett nu

 

 

© Harriet Gullin




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-27 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, men får jag fråga varför du skriver copyright på texten? Det står längst ned på sidan att upphovsrätten tillhör de som skrivit texterna.
2012-12-27

  Lars Hedlin
Bra skrivet
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP