Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flickan med svavelstickorna

 

 

ibland är det tur att jag
inte har någon roll att spela, jag skulle inte
orka agera, inte nu när allt är såhär

när jag ligger i snödrivan med blicken vänd
mot stjärnan som är sänd
för att rädda -

tur jag hade källarrummet och boken
att värma mina trasiga händer vid när jag läste
om flickan med svavelstickorna, hon

har aldrig varit jag
jag var aldrig normal

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-27 20:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mkt bra Catharina.
2012-12-29

  TrollTörnTrappan VIP
Intressant antydan - att hon skulle kunna ha varit du, ifall du haft en roll att trots allt orka spela... För övrigt är det mer än tillräckligt vackert med snödrivan varur du spanar efter frälsning från den svavelsvarta rymdens demoner el dyl.
2012-12-28

  Ingela Svenson VIP
Normala människor kan inte skriva dikter. Inte heller något annat som kan kallas litteratur. Möjligen inköpslistor. Du är en normal poet. Kan inte bli bättre!
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP