Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E22


ansikten till röster
virvlar över näthinnan

[jag älskar ju dig]



regndropparna
gnistrar i helljuset
slår mot vindrutan

[men ibland tar kärlek slut]



framtid-nutid-dåtid

bilen äter avstånd
meter för meter
gör nu till då

[det är livet, sötnos]



men tro aldrig
att jag glömmer

för precis i ögonvrån
kan jag alltid se dig


när tankarna får vingar
återvänder du till mig

som ett fragment av alla mina drömstjärnor





Fri vers av San
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-02-18 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San