Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra bor där

 

Vi omfamnade 
alla världar

Vi sådde för att fläta
rötter till vår egen värld

Vi drömde om den

Glömde att vakna

 

Nu möts vi i en värld
där ytan är täckt av
dränkta blad

vi vet inte
vi kanske inte vill
se de flätade rötters envishet

mot havet som färgats röd
av själens tårar
och stormar som inte kan finna ro
i en röst

 

Min parallell
Jag döper dig på nytt
med havets röda
för att du ska se



 

 

 




Fri vers av ninfea VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-28 14:41



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Underbar poesi, jag saknar flera ord.
2015-02-12

  Connie
Ljuvligt flätade ord!
2014-11-23

  Christer Foghagen VIP
Vackert!
2014-10-17

  Armo

Vacker och fylld av kärlek..
2013-09-29

    Anneli A
Vackert!
2013-01-04

  Chawa VIP
Ord som väcker tankar! Mycket fint!
2012-12-29

  Elwania
dessa världar som finns i glömskan eller i det fördolda
vacker diktat
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP