Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskejulklapp

Någonting
väl inpackat
i omtanke och medkänsla,
stoppat i
en kärlekslåda,
invirat i
humor och glädje,
dekorerat med
innerlighet och värme,
överlämnat av givare själv.
Vad skulle man mera kunna önska?




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-28 19:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
inget mer...
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson