Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en snöflinga och ändå inte


Snöflingan
Faller mjukt
Vackert avtecknad
mot en mörk bakgrund
Fantasifullt skapad
unik och speciell

Du är unik och speciell
vackert skapad
Formad av situationer
mörka och ljusa
som ger en klanglåda
för djupa livstoner

Snöflingan smälter
av värme
och älskar kylan
Du älskar värmen
från andra
och vissnar av kyla

Snöflingan sprider glädje i kylan
Du sprider kärlek till andra
med värme




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 1041 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-28 19:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om...
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson