Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRST av allt är KÄRLEKEN




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-28 22:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja tänk om fler människor kunde "tänka" mer med sina hjärtan, generellt sätt. Vilken fin värld vi skulle ha då! Fint skrivet. :)
2012-12-29

  Gudinnan VIP
sant :-)
2012-12-28

    ej medlem längre
Mer behöver inte sägas!
2012-12-28

  Stefan Albrektsson
Japp! Perfekt!
2012-12-28

  flygia
rätt
tack
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP