Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglar finns bara i snön...

dina brustna vingar
smälter samman
när vinterns andetag
blir vår

och av värmen
bildar du en droppe
som stilllsamt
faller...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 923 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-28 23:39



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Sååå fin
2017-02-17

  sommarmoln
Vacker...
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric