Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en gränd

Samhället kan göra en osäker
Sliter på ens själ med reklam
Om ett bättre imorgon
Om ett liv du egentligen inte vill ha
För allt är döden
Allt är nuet
Det trygga slutet
Bär en vidare i djupa cirklar
Man blir en annan del i det stora hela

Jag har fått nog
Av människor och djur som väljer
Min väg
Är den min om jag saknar inflytande?
Det är verkligen som en flytande båt utan åror
På en krokig räls mot utgångspunkten
Så valet känns självklart
Tar verktygen vi har så noga förädlat
Pekar mot riktig riktning
Skjuter och njuter
"Din stund på jorden är nu"
Klingar äntligen bekant
Denna stund har jag valt
Till mitt slut
I samhällets utkant




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-29 04:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det bvehöver inte vara döden. Jesus lovar evigt liv. Jag själv ser det här som den sista tiden.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski