Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=ktG3xXZbAcM - klipp med alla målen, referat Granqvist/Edström


ÅRETS SPORTBRAGD i världen: Tyskland - Sverige 4-4 i VM-kvalet!





Jag tittar på youtube-klippet från denna helt sanslösa och mirakulösa

fotbollsmatch, hur Tyskland fullständigt krossar och leker med Sverige

i 59 minuter, men sen hur dom börjar slappna av, backa och tänka på

slutsignalen... Kim Källström in i andra halvlek, och hur han tar tag i

taktpinnen på mittfältet, och hans magiska vänsterfot börjar tala:

Zlatan vet precis var Kims passning ska komma, och han nickar perfekt

in 4-1. Källströms vänster igen: en briljant lyra till offensive ytterbacken

Michael Lustigh och vi har 4-2, och tyskarna börjar darra...

Resten är historia, och jag får rysningar och gråter bara jag tänker

på denna underbara tillställning: Vad svenska laget predikade till

världen: GE ALDRIG UPP!!! Det är ALDRIG för sent!!

Vilken moral, vilken vilja, vilket kunnande!!


(Men jag tycker faktiskt synd om det tyska laget och dess förbundskapten.)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-12-29 04:33



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Härlig reklektion Johan!
2012-12-29

  SatansSon
Det är inte synd om dem.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP