Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugnet

Lugnet lägrar sig
Inuti o utanpå

Känns bokstavligt
I varje del av min kropp

Jag har ett yttre rum där jag kan skapa mitt lugn
Det är för mig heligt o bara helgat mig

Varhelst jag går i världen kan jag finna mitt yttre rum

Mitt inre rum är mitt hjärta som ständigt slår bara för mig

Ibland kommer en jätte o skakar om mitt yttre rum
Mitt inre rum blir då skadat

Åter tid för återhämtning o att finna lugnet igen

BORT MED ALLA JÄTTAR-..............

MEN , tänk om dom finns där av en anledning?

JA,jag vet inte..




Fri vers av MammaMia
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-29 16:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar dessa så tänkvärda ord.
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

MammaMia
MammaMia