Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack, D L, för inspirationen.


Penselsvep

Du för mig runt
med ditt penseldrag
jag fastnar inte
men du får mig rörlig
får mig att fatta vad jag är
inte vem jag är

Det där skulle du ha tänkt på lite tidigare

Att finna sig själv
som om det låg ett själv
på en hylla
färdig att plocka ner

Nej,
jag definieras av
hur du hanterar mig




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-29 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet