Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, du


Liv. Anteckning från Kasane.





Gud ser ännu ini mitt huvud
och min själ är lika självklar som döden

Jag kom åter till
liv, min älskade













Fri vers (Fri form) av Klas Nilsson
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-30 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson