Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anyone for tea?

 

 

Jag är för stor för att gå sönder,
min uppgift är för meningsfull, men
min hälsa är skral som ett tomtebloss.

Var finns sammanhållningen i det -
vem sitter ihop som jag -
anyone?
anyone for tea?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-30 17:13



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Jo tack gärna................
2013-01-07

  Yrre VIP
Bra text detta!!
2012-12-31

    ej medlem längre
"Min hälsa är skral som ett tomtebloss",härligt!
2012-12-31

    Jane S VIP
Ditt jag är grandiost;-) det skålar vi för- skål tamefan och Gott nytt år på dig poetissa!
2012-12-31

  Monika A Mirsch VIP
du styrker mig med din kopp of tea - starkt te till nästa år önskar jag dig
2012-12-30

  Ingela Svenson VIP
Ja, vi kan inte gå sönder, så låt oss dricka en kopp te istället!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP