Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år


Babydockan
kikar upp ur julklappskorgen
önskar gott nytt år

Granen kastas ut
det nya året öppnar
för ett nytt fönster

Isdroppen tövar
skall den falla i detta
eller nästa år


Nyårsklockor spelar
den döva lyssnar
till hjärtats slag




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-30 17:48

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag fastnar också mest för den sista ...
2012-12-31

    papillon
Fyra korta dikter som rör mitt hjärta, särskilt den sista - det här var året under vilket jag förlorade min hörsel.
2012-12-31

  Monika A Mirsch VIP
gott nytt år till dig och till dina goda dikter!
2012-12-30

  Arja Söderfeldt
Fin dikt och en underbar dockbild.
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP