Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skumögd fundering

Hemlighetsfull
sitter en stilla måne
betraktar
och väntar lugnt

Tyst skimmer

Sval kontemplering

Tiden släntrar håglöst,
högupplöst
sakta gemak, sedan...
stannar




Fri vers av Thomas Berg
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-30 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Berg
Thomas Berg