Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

Hon log mot världen.
"Du har sådan utstrålning", sa han. "Alla vill vara med dig".
Och hon blev varse en oro hos honom.
Och hon ville säga, du är solen, som ger liv och värmer.
Jag är månen. Kall och tom.
Jag skulle inte lysa utan dig.
Men hon bara log och lät honom tänka att hon var åtråvärd.




Fri vers (Fri form) av leelee
Läst 571 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-30 23:56



Bookmark and Share


  Quasimodo
Tankeväckande text från olika perspektiv och utgångspunkter!
2013-07-07

  erkki
Tankar och komplimanger vid ett man/kvinna-möte kan vara just så här. Man säger saker. Tänker andra. Försöker läsa varandras tankar. Och går för det mesta vidare, åt var sitt håll, berikad. (Fast det där med oro förstod jag inte helt) Snyggt skaldat!
2013-01-06

  Lars Hedlin
Bra mycket bra
2013-01-01

  ~Leonardo~
Skickligt berört...hon döljer det bra, den inre osäkerheten. och han ser den inte.
subtilt skildrat, hon kanske gjorde det rätta, eller??
tankeväckande om vad man kan säga och inte!!
2012-12-31

  Peter Stjerngrim VIP
Starkt flöde som når fram och berör ...

Önskar dig ett Gott Nytt År!
2012-12-31

    ej medlem längre
Du skildrar situationen så fint! Med ödmjukhet inombords... och med fingertoppskänsla för vad man kan säga eller inte säga.
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

leelee