Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja. Det finns skönhet. ~ Eeva Kilpi






Ja. Det finns skönhet.
Det finns kärlek.
Det finns glädje.
Alla ni som lider av världens elände
försvara dem!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 1839 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-31 00:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Givetvis drar vi blankt!

Du väcker sömniga vänner här-bra!
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP