Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihets-heiku


Två fria dagar
tid som blott är min egen

Vad jag ska njuta!!!!!




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-02-18 12:20



Bookmark and Share


  rebecca d
önskar dig det !!!gött
2006-02-18

  Cris
Känslan av frihet fångar du fint. Njut!
2006-02-18

  Daniel_78 VIP
låt snöns vita färga din morgon
och rena dig från arbetets tyngd
låt helgens frid svalka din dag
och morgondags vuka.
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic