Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kommer jag

raketer smattrar
ljud ur strupar
oooooh
färgkaskader
brandbilars vrål
bor mitt i staden
vi borde fira
vi borde kyssas
men jag har fastnat
i en rörelse
stelnat
inte ens smällarna väcker mig
kedjeröker
ska sluta i morgon

dricker rött vin
skriver mig fri
från vad
jo rädslan
stressen
förtvivlan

vegeterar
kanske kommer jag till dig
till din bädd
din mjukhet
din lust

är jag kvinna då
är jag det jag önskar
är du det jag önskar
är vi det vi vill

det stormar i min hjärna
vidrör dig
lidrör min förvåning
sidrör min undran
tidrör din lustblick

flickor
där
leende
lustfyllda
i bädden
ljuset
färgen
rörelsen
ljuden
andningen
kvinnor

vill
vill
kanske kommer jag till vår bädd
vilar lite
lite till
lite till

sally





Fri vers av mikrostoft
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-01 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikrostoft