Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flammande facklan!

? jälvklart, säger en del, att Du ska dyka opp
? h, bara Du orkar för utan Dig finns inget hopp
? ivet blir då jättesvårt för stor som liten kropp
? tt gott humör Du har, för även som dold är Du på topp!
? og är det guld när Du går runt i Ditt strålande lopp
* och arbetar hela tiden utan ett enda stopp!
? i älskar Dig för att Du delar med Dig av Din energi
? tskilliga strålar och allt helt gratis får ju vi
? ara Vän inget kan ju bättre göras eller bli!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-01 15:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tack för den, så bra.
Taran; Skrev om en hörsleskadad vän.
Känner igen mig helt i det hos skrev.
Så är det när man som jag är gravt hörselskadad.
2013-01-02

  ULJO
Fin inleding på 2013
2013-01-02

  Lars Hedlin
TAck för vacker text
2013-01-01

  Tarantaran
Fin nyårsrebus..:)
som min hörselskadade
vän kallar sin ljudvärld,
ständig rebus, pågående
rätt-fel- gissning i
verkligheten...Kom att
tänka på hur det känns
när man hör orden delvis
och får gissa, hela tiden,
trots hörapparater...
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt