Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet





I djupet av mitt hjärta
kan jag åter känna

din närvaro

du spirande
hopp

du stärkande tanke

I djupet av min själ
kan jag åter känna

min bubblande gråt

förvandlas
till glädjetårar

ty dagen grydde
åter

en dag som denna





Så mycket
tacksamhet

att hjärtat bultar




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 558 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-01 19:05



Bookmark and Share


  träsnidaren
Tacksam över att få läsa så vackra ord. Mycket fint!
2013-10-07

  gemini88
berörande - känns som jag ibland...
2013-02-08

    ej medlem längre
Som bubblorna i kolsyrat vatten - glädjestigande ytan - Härligt!
2013-01-12

  Päronsplitt
Vilket njutbart foto till texten, passar perfekt. Man kan riktigt KÄNNA tacksamheten i dina ord och dina rader. Det går själv att känna och ta in tacksamheten här så att den blir ens egen. Bra!
2013-01-10

    ej medlem längre
Snyggt skrivet!
2013-01-02

  Chawa VIP
Tacksamhet till livet. Ljuvligt!
2013-01-02

  Lars Hedlin
VA fint du skriver
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln