Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara beredd

Tiden kan man inte fånga
den rinner bara ifrån
och det känns som om
den bara vore ett sorts lån...

Men ibland nå´n gång
det händer
att den helt om vänder
och man känner att
den kan ju stanna till...

Man undrar vad den vill...

Men det är då man gungar på nåden
och i stilla vällust kan man fylla på förråden
så nästa gång tiden gör en så´n sväng
då har man ju en stor poäng
man känner till den: Koden!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-01 19:16



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Härlig text den tar jag till mig.
2013-01-02

  Lars Hedlin
Mycket fint....
2013-01-02

  Ljusletaren
Stora varma applåder, busvissling och stamp i golvet till din underbara dikt/kram
2013-01-02

  Eva Langrath VIP
En text av goda ord att ta till sig och begrunda.
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt