Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanssin huuma

Minä tanssin, tanssin

käsi tarttuu käteeni
pyörähdys

lempeästi hymyilevät kasvot
kädet vaihtuvat
vaihtoaskel pyörähdys

kirkkaa valot loistavat
suuressa salissa
liitelen tanssin huumassa

muistan kakki askelkuviot
pyörähdys ja taas pyörähdys
nilkat ojentuvat
piiri etenee

tanssin huuma tempaa minut mukaansa

musiikki hiljenee
kirkkaat valot himmenevät

unohdin hetkeksi harmaat hiukseni
paksun vartaloni
lyhyet jalkani




Fri vers av mormor
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mormor