Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 113(Jag skulle vilja viska i ditt öra)

 

 

Jag skulle vilja

viska i ditt öra

med en vinterviskning

svag som solens värme

en januaridag

 

Jag skulle vilja

viska så du kan höra

en vintervänsling

en ömhetsbetygelse

svagt men starkt

och intensivt

som bara du

kan höra




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-01 23:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
finner bara ett ord för bild och text - förtjusande
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström