Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu...

Jag vägrar att se de negativa
jag väljer det goda
ser framtiden ljus
inget får eller ska komma
som stökar till i mitt rus
hög på livet
hög på mitt beslut
väljer jag skygg lappar på
för visst vet jag
att sorger skrider in
även om jag
stänger min grind
men nu
just nu
lever jag högt
på glädjen i mitt beslut

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-01-02 09:26



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Härligt positivt!
2013-01-05

  Dafina
Texten fick även mig att tänka till lite...Bra skrivet!
2013-01-04

  Bo Himmelsbåge
Underbart att du väljer att leva i nuet och se det ljusa! Det mörka tränger sig nog på ändå! Härligt att hålla glädjens fana högt! Applåd! Bokmärkes!
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord får också mej att känna tillfredsställelse...
2013-01-02

  Ljusletaren
Så himla bra ordat!
Jag håller med ... varör inte njuta när man kan njuta?!?!
Väldigt braiga ord/kram
2013-01-02

    ej medlem längre
Härligt starka ord...dom tar jag till mig och gör likadant!
2013-01-02

  Silverstripe
Gott att läsa!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.