Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickets förrvirring.

Sakta mjukt sätts tassar ner
smyger där
där ingen ser
skyggt och ensamt

men fri som få

går tassar där
tyst på tå
vilddjuret
okänt
ökänt
skrämmer många
ingen inte någon
kan det fånga

men ensam där i ensamheten
stannar tassen
rycker till
darrar
hjärtat bultar
skrämt

tass på tass sätts ner igen

ingen

ingen

såg förvirringen

sen går tassar
snabbt igen

Av Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 388 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-13 15:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Men åh...dina ord känns...
2013-03-13

  Bo Himmelsbåge
En mjuk följsam o fin beskrivning av vildjurets mjuka tassande i vår natur! Applåd!
2013-03-13

    ej medlem längre
Alldeles alldeles ljuvlig text!
2013-03-13

  Ljusletaren
Månne dessa fina ord handla om vargen ;.)
Så fint skrivet/ kram
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.