Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Kram
Kram
han sa kram

Vatför jag vände mig inte
Varför

Hans kärleks fylla ögon kommer varje natt

Jag bara gick då
Varför

Orkar jag lämna mina vackraste rosor
Till den vita kista.




Prosa av mormor
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mormor