Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P Moström

Du finns där du tysta människa,
Vi hade och har inget med varandra att göra,
Men du har gjort det fruktansvärda greppbart och ofarligt för mig,

Du har gått förbi både hårda isblock och tunga livskrafter,
Men överlevt det som gjorde mig orolig,.
Du kommer för evigt att stärka mig när det fruktansvärdas glaskupa fångar mig,
Aldrig, kommer du att veta det...
Du tysta nära människa.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-02 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill