Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfyllt rum.

Ser henne tydligt hon sitter på fönsterkarmen
ler och ser på mig
hon skakar lite på sitt långa hår
fäller samtidigt in sina vingarna
-så vad gör vi i dag, säger hon
och hoppar ner på den gröna mattan
-har du några förslag
ska vi försöka att göra någon glad
eller ska vi bara sitta här och tjura
fortsätter hon med en glimt i ögat
hon rullar en finger i sitt spröda hår
tittar ner på sina söta små tår
skuttar till och ropar högt
-kom nu trögis nu gör vi något kul
inte bara vara här och vara sur
jag tittar förfärat på
när hon
breder ut sina vingar
hela rummet fylls upp
av dun och fjädrar
jag blundar förskräckt av det jag sett
öppnar ögonen sakta
det enda jag ser är
min gröna matta

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-02 16:10



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Ibland behöver man lite hjälp på traven
2013-07-12

  Ljusletaren
Vilken busig ängel till vän du har *fnissar*
Ja vad gör du där i ditt hörn ... må gott och gör något kul.
Denna text var bara så kuligt bra/kram
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din fina berättelse...
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.