Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta klädkoden!

-Hej, sas det till pokerspelaren ifrån Slätbaken,
var det inte du som lurade oss sist, vi ordnade saken
slängde ut dig utan en tråd på kroppen
vi trodde då att du hade fattat galoppen...
-Javisst gjorde jag det, ni ser väl att jag är helt naken...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-02 17:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
klädpoker i bara mässing:)
2013-01-05

  Lars Hedlin
Fryste kanske lite om baken..........
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt