Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12-an

Året som gått var
som en dikt för mig given
av en evighet


Av Skogsfen.




Bunden vers (Haiku) av Skogsfen.
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 12:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...
2013-01-03

  soalf
Gillar :)
2013-01-03

  Ljusletaren
Hög klass på dina ord.
Gillar och gillar mycket/kram
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.