Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärnan


så har orden kommit

av virvlande ilska
rädsla och vanmakt
har utkristalliserats
kärnan
av min reaktion

den hårda summan
av explosionen
innehåller allt
och ingenting utöver

utan fruktan
utan tvekan
blir det svaret
du får
utan att frågat




Fri vers av bitch
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch