Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


med beslutet
kom värmen
tillbaka

sakta stannar
huvudets vindar
och mina iskalla
tankar tinar

orden som blev kvar
har ristas in i taket

och betraktandet
av dessa
stillar oron

marken återtar
en pålitlig form
och leendet leker
i mungipan

kanske
kanske

kan du möta mej här

kan du möta dej här




Fri vers av bitch
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-03 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch