Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

jag ser alla fina linjer

fler än jag kan räkna

hudens karta

smörjer in

törstigt slukas allt









Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm hudens karta...sanna fina ord här..
2013-02-05

  Lars Hedlin
Hetta och senualitet i denna
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen