Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli frisk älskade, bli bra!

sorgen ligger
som snödrivor
mot husväggen
släpar sotsvart skugga

chocken ljuder
rekyl genom
bottenlös dy

väggarna viskar
ropar dig hit
bli bra älskade
kom hem

kom hem

tid går fort
om man inte saknar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-01-03 18:43



Bookmark and Share


  Angel of love
Berör djupt... Hoppas på snabb tillfrisknad/ kram
2013-01-09

  Junitvillingen
En stark dikt som stannar kvar inom....
2013-01-09

    ej medlem längre
gripande
2013-01-08

  bittemi VIP
Mycket berörande text!
2013-01-08

    Birgersdotter VIP
Berörande och längtande
2013-01-07

    ej medlem längre
fin dikt om kanslorna, krya pa henne !!
2013-01-06

  Lars Hedlin
Stora känslor som berör inom!
2013-01-04

  Linda CH VIP
Känslosamt, vackert och oerhört smärtsamt.
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Känns att läsa...
2013-01-03

    ej medlem längre
Ord som hugger tag och gör ont att läsa.
2013-01-03

  Dufvenberg


Jag hoppas också.

Andas saknad.

Sorg.

Jag blir rörd.
2013-01-03

  SatansSon
Hoppas också din äklskade blir bra!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP