Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt öra

Så var du där igen
i mitt öra
just när jag samlat ihop det
som en gång var en hel människa

Så var du där igen
med din röst
bildade pölar inuti, utanpå
jag smälte och rann längs med stolen

Så var du där igen
utan löften
om att torka upp mig från golvet
när jag blir lämnad ensam igen




Fri vers av Margaloo
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo