Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om känslotransmission..


vår älskades känslor i oss ( choka )


när de vi älskar

känner sorg eller glädje

vänds känslan hos oss

så vi känner det med dem

bokstavligen starkt

vet vi hur de har det då

när de är ledsna

vänds deras sorg till vår gråt

när de väl skrattar

hör vi det inom vår kropp

åh, vi känner med

smittar skratt, porlar glädje

deras sorg skriker i oss




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-04 00:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslor så stora...berör
2013-01-04

  Dufvenberg


Inkännande.
Medkännande.
Kärlek för
allt levande.

Bokmärker.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran