Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig hjälpa


Smärta

Det enda bra med smärta är att den tar slut

Nu gör det ont och jag kan inte nå fram till dig, mina ord hjälper inte dig

Men jag hoppas att du lyssnat och att när smärtan klingar av kan du få hopp igen

Det enda bra med smärta är att den tar slut, kom ihåg det




Fri vers (Fri form) av Erika Jans
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-04 02:26



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det är nog få saker som är värre än smärta.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Erika Jans