Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hem och tillhörande


Dalarna

Blånande berg så långt ögat kan se

Mörka djupa ostörda skogar

Höga skyar

Djupa vatten

Markens hemligheter

Förfäders rötter

Jordnära starka människor

Språk och seder nog för ett helt land

Här vill jag leva och dö, här hör jag till




Fri vers (Fri form) av Erika Jans
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-04 02:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
dalkullan har talat
fagert var det
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Erika Jans