Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt från märkligheten..


under lite fetvadd

 

hon andas lugnare nu, som lite fetvadd lagt sig om bröstet där det brukar vara så svårt att få ner luften .. och lusten till mer, som en droppe på överläppen och det mjuka stadiga i händer som greppar. kanske är det lättheten i att trivas i lokalen eller den rutiga duken eller så är det inget särskilt, eller så är det det. och så läser hon om barn som behöver få synas och får plötsligt syn på ett och kaffet har allaredan kallnat och väntan på våren känns plötsligt okej. hon behöver inte fly bort just idag. bara kristallerna i ögonfransarna kan få vara där en liten stund till ändå. så är det okej tänker hon. helt okej.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 1018 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2013-01-04 12:56



Bookmark and Share


  Yrre VIP
nakenutlämnande och samtidigt hoppfull och så vacker.
2013-01-04

  catharina.jerbo VIP
det är så väl valda ord och de skänker tro hopp och kärlek till läsaren. vad mer kan man önska av en text?
2013-01-04

    ej medlem längre
Går inte att förbli oberörd av dina ord.
2013-01-04

  Lili Samuelsson VIP
först vill jag bara hurra över titeln. och dess fetvadd. sedan över texten och dess innehåll. lysande skriftat tycker jag
2013-01-04

  hansensson
Ljuvligt.
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP